Interparts Computer Products

geplaatst op 18-03-2013

Interparts Computer Products is overgegaan naar een nieuwe huisstijl. Dus ook de belettering op de Opel Combo moest veranderd worden. Natuurlijk zijn wij bij Duineveld gelijk gaan tekenen en hebben een aantal opties op papier gezet... van eenvoudig tot opvallend. Zoals je kunt zien is de keuze gemaakt!

Voorbereiding is het meest belangrijke bij het wrappen van voertuigen. Alleen al om deze reden hebben wij voorgesteld van onze poetsservice gebruik te maken. De auto wordt geheel onder handen genomen door Automorfose Car Cleaning. Niet alleen voor het wrappen belangrijk... ook voor het totale plaatje bij aflevering!!! Bij terugkomst vanaf de poetser konden wij gelijk aan de slag... de auto leek wel nieuw!!!

We beginnen met het passen en meten op de auto volgens het ontwerp. Als alles past kunnen we beginnen met wrappen. Wrappen van auto's wordt tegenwoordig steeds vaker gedaan. De speciale carwrap folie laat zich gemakkelijk aanpassen naar de vorm van de auto. Toch vergt dit zoals je kan zien enige vakmanschap. Na het monteren van de folie zijn de achterruiten voorzien van een geprinte folie. Als laatste monteren we de tekst op de zijkanten en achterzijde en is de auto gereed voor aflevering!!!